Przygotujemy dla Ciebie wniosek oraz rozliczymy dotację w programie Czyste Powietrze

Pozyskamy dla Ciebie dofinansowanie w ramach Programu Czyste Powietrze

Oferujemy pomoc w: wypełnianiu (przygotowaniu) wniosków oraz rozliczeniu dofinansowania

GWARANCJA OTRZYMANIA DOTACJI !

PROGRAM CZYSTE POWIETRZE realizowany jest przez Wojewódzkie Fundusze Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej i umożliwia uzyskanie nawet do 37000 zł bezzwrotnego dofinansowania do niżej wymienionych inwestycji w jednorodzinnych budynkach mieszkalnych. W województwie zachodniopomorskim i dolnośląskim istnieje możliwość dofinansowanie również dla zabudowy wielorodzinnej.

Dofinansowanie można otrzymać na: wymianę starego pieca (węglowego, na miał, pellet, drewno) na nowe źródło takie jak: kocioł na ekogroszek, pellet, gazowy, olejowy, zgazowujący drewno, pompa ciepła powietrze/woda oraz gruntowa, ogrzewanie elektryczne lub przyłączenie do sieci ciepłowniczej.

Jednocześnie można wnioskować o dofinansowanie na:  zakup i montaż nowej instalacji centralnego ogrzewania i ciepłej wody użytkowej, w tym zakup kolektorów lub pompy ciepła powietrze/powietrze do ogrzewania wody, zakup i montaż wentylacji mechanicznej z odzyskiem ciepła oraz mikroinstalcji fotowoltaicznej. Ponadto dotację można otrzymać również na wykonanie audytu energetycznego budynku oraz dokumentacji projektowej instalacji.  Możliwe jest dofinansowanie ocieplenie budynku oraz zakupu i montażu okien, drzwi zewnętrznych, bram garażowych, jeśli pozwolenie na budowę lub zgłoszenie budowy miało miejsce przed 31.12.2013 r.

Ważne! Możliwe jest dofinansowania inwestycji rozpoczętych oraz już zakończonych, jednakże w takim przypadku pomiędzy datą wystawienia faktury, a dniem złożenia wniosku nie może minąć więcej niż 6 miesięcy.

Dla osób, zainteresowanych pozyskaniem dofinansowania w Programie Czyste Powietrze, oferujemy pomoc: wypełnienie wniosku (przygotowania wniosku), pilotowanie jego oceny w WFOŚiGW oraz rozliczenie dotacji. Oznacza to, że nasi pracownicy będą służyć Państwu na każdym etapie inwestycji. Konsultacje wstępne są bezpłatne. W ich trakcie sprawdzamy możliwość otrzymania dotacji oraz jej wysokość. Dopiero po dogłębnej analizie zawieramy z Państwem umowę o kompleksową obsługę wniosku. W umowie gwarantujemy wydanie pozytywnej decyzji przez WFOŚiGW.

OBSŁUGUJEMY KLIENTÓW Z CAŁEJ POLSKI:  MOŻLIWOŚĆ ZAŁATWIENIA WSZELKICH FORMALNOŚCI W NASZYM BIURZE LUB ZDALNIE

PRZYGOTOWANE WNIOSKI

PRZYGOTOWANE ROZLICZENIA

OFERUJEMY USŁUGI W NASTĘPUJĄCYM ZAKRESIE:

USŁUGA KOMPLEKSOWA:
konsultacje, przygotowanie wniosku, założenie konta na Portalu Beneficjenta, wysłanie wniosku elektronicznie, przygotowanie rozliczenia, GWARANCJA UZYSKANIA DOFINANSOWANIA
Przygotowanie wniosku i rozliczenia
Usługa obejmuje:

Przygotowanie wniosku
Usługa obejmuje:
konsultacje, przygotowanie wniosku,Usługa obejmuje: konsultacje, przygotowanie rozliczenia

Przygotowanie rozliczenia