Pożyczki dla firm

Preferencyjne pożyczki na rozpoczęcie i rozwój działalności gospodarczej

Na rynku pojawia się coraz więcej ofert preferencyjnych pożyczek dla przedsiębiorców oraz osób, które chcą rozpocząć działalność gospodarczą. Stopa oprocentowania takich pożyczek zaczyna się już od 0,2 % w skali roku, co w stosunku do pożyczek bankowych umożliwia oszczędność nawet do kilkuset tysięcy złotych. Dostępne pożyczki maja zarówno charakter inwestycyjny (mogą zostać przeznaczone na zakup maszyn, urządzeń, narzędzi, środków transportu, inwestycje budowlano-modernizacyjne) jak i charakter inwestycyjno-obrotowy (część kwoty może być przeznaczona na zakup kapitału obrotowego, np. towar).

Mając na uwadze coraz większą dostępność ww. produktów Fundacja Inicjatyw „Jestem Przedsiębiorczy”  wyszła naprzeciw przedsiębiorcom, oferując pomoc w otrzymaniu takiej pożyczki. Usługa obejmuje konsultacje, ocenę możliwości uzyskania środków, przygotowanie wniosku, biznesplanu, pozostałej dokumentacji oraz rozliczenie zakupów.

Konsultacje wstępne oraz ocena możliwości uzyskania pożyczki są bezpłatne!

Współpracujemy ponadto z Agencją Rozwoju Regionalnego „AGROREG” S.A. i Polską Fundacją Przedsiębiorczości. Za pośrednictwem biura naszej fundacji możecie Państwo bezpłatnie uzyskać informacje o dostępnych produktach finansowych, pobrać niezbędną dokumentację oraz złożyć wniosek o pożyczkę. Oferujemy również usługę przygotowania dokumentacji pożyczkowej i przeprowadzenia klienta przez całą procedurę.

Zapraszamy zainteresowane osoby do kontaktu pod nr tel. 667 677 366 lub wizyty w naszym biurze znajdującym się w Sulechowie, ul. Łukasiewicza 1A. Tutaj nasz specjalista przestawi szczegóły i odpowie na Państwa pytania.

Kliknij w ikonę, aby zapoznać się z wielkością wynagrodzenia pobieranego przez naszą fundację w związku z przygotowaniem i kompleksową obsługą wniosku oraz biznesplanu. W tabeli przedstawiamy również informacje dotyczącymi przybliżonych kosztów jakie można zaoszczędzić w porównaniu do pożyczek bankowych.

Preferencyjne pożyczki

Wybierz obszar, który Ciebie interesuje i kliknij w link

Poniżej znajdują się przykładowe instytucje, które udzielają preferencyjnych pożyczek dla firm z woj. lubuskiego i woj. wielkopolskiego